Over Maces

Waarom bestaat Maces?

Goedkoop, zonder poespas

In 2009 is Ruud Maas begonnen met Maces BV. In zijn samenwerking met merkregistratiebureau's merkte Ruud dat het mogelijk is om dezelfde werkzaamheden uit te voeren als deze merkregistratiebureau's tegen veel goedkopere tarieven. En bij merkregistratiebureau's houdt de dienstverlening op het gebied van het merk al snel op. Er van verzekerd dat het beter kon, ging Ruud Maas aan de slag. Zoals u onder de kop 'prijzen' kunt nalezen, biedt Maces BV bijvoorbeeld een merkregistratie in de Benelux aan voor maar € 390,-. Andere merkregistratiebureau's vragen hier al snel € 800,- voor.

Kleine onderneming, weinig overheadkosten

Maces B.V. is een kleine onderneming, opgericht in 2009. Ruud Maas is de directeur van Maces: LinkedIn profiel.
Doordat Maces weinig kosten maakt, is het in staat een eerlijke prijs te bieden voor een merkregistratie of modelregistratie. U koopt dus alleen kennis en kunde in.

Ervaring

Ruud Maas heeft in 2004 zijn universitaire opleiding Communicatiewetenschappen afgerond, met als specificatie Marketingcommunicatie. Binnen zijn opleiding heeft hij zijn kennis verbreed met diverse psycholigsche keuzevakken gericht op de psyche van de consument. In 2005 heeft Ruud Maas aan de basis gestaan van de oprichting van het merk MQline. Door een gedegen onderzoek zijn de kernpunten opgesteld waaraan het merk moet voldoen om op de juiste manier bij de potentiele klanten 'binnen te komen'. MQline is de revolutie in autoschadeland, te vergelijken met de huismerken van de supermarkten: even goede kwaliteit als de A-merken, maar dan voor een veel goedkopere prijs.
Sinds 2006 is Ruud Maas verantwoordelijk voor de merken TC&O Mobydesk en Bureau Vervoer TC&O.

Don't quit the Dayjob

Sinds 2006 werkt Ruud Maas bij mobiliteitsbureau TC&O. Daar is hij Marketing en Communicatiemanager (0,8 FTE) en daarin verantwoordelijk voor de merken TC&O en TC&O Mobydesk.