Prijzen

Registraties, verlengingen, registratieonderzoek, merkbewaking, marketingonderzoek en marketingdocumenten

Maces biedt scherpe internetprijzen. Omdat Maces trots is op haar scherpe prijzen, kunt u vrijwel alle prijzen nalezen hier op de site. Klik in bovenstaand menu door naar welke prijzen u wenst te bekijken.

Merkregistratie: tarief 2019 en later

Benelux merkregistratie: € 390,-
EU merkregistratie: € 1.100,-

Een merkregistratie wordt in product- of dienstklassen geregistreerd. Wilt u uw merk vast laten leggen in meer dan een klasse, dan kost dit bij Maces

  • voor een Benelux merkregistratie slechts € 35,- voor de eerste extra productklasse en daarna per extra productklasse 90,- extra
  • voor een EU merkregistratie € 65,- voor de eerste extra klasse en daarna per extra productklasse 165,- extra
Deze prijzen zijn uiteraard weer inclusief de kosten voor de officiële merkinstanties.

Modelregistratie: tarief 2019 en later

Benelux modelregistratie: € 225,-. € 90,- per bijgevoegde modelafbeelding.
EU modelregistratie: € 500,-. € 130,- per bijgevoegde modelafbeelding..

Het is mogelijk om in een EU modelaanvraag meerdere modellen tegelijk te registreren. Dit kan u een aanzienlijke korting opleveren. Deze prijzen bereken ik graag voor u op maat.

Merk verlengen: tarief 2019 en later

Na 10 jaar verloopt een merkregistratie. Er is dan de kans om de registratie te verlengen met 10 jaar, waardoor u uw bescherming behoud.

Benelux merkverlenging: € 400,- voor één klassen. Meer klasses kost € 45,- per eerste klasse meer en 100 vanaf de derde klasse en verder.
EU merkvernieuwing: Identiek aan de prijzen voor een nieuw EU-merk.

Model verlengen: tarief 2019 en later

Na 5 jaar verloopt een modelregistratie. Er is dan de kans om de registratie te verlengen met 5 jaar, waardoor u uw bescherming behoud.

Benelux modelverlenging: € 175,-. € 75,- per bijgevoegde modelafbeelding.
EU modelvernieuwing: Identiek aan de prijzen voor een nieuw EU-model.

Registratieonderzoek: tarief 2019 en later

Niet alle merken zijn te registreren. Een merk moet bijvoorbeeld onderscheidend vermogen bevatten. Of uw merk te registreren valt, zoek ik graag voor u uit. De merkinstanties geven namelijk geen geld terug als een registratie-aanvraag wordt afgekeurd. Registratie-advies van ons krijgt u meestal gratis, maar bieden geen garanties. Het registratieonderzoek wel. Bij eventuele afkeuring van aanvraag door de instantie, zal Maces u geen factuur sturen en daarmee de kosten voor haar rekening nemen.
Een onderzoek kost € 80,-

Merkbewaking

U heeft uw merk geregistreert. Dit betekent onder andere dat u bezwaar kunt maken tegen merken die later dan die van u worden aangevraagd. Maar hoe weet u nu of er een merk wordt aangevraagd die op die van u lijkt? Hiervoor is een dienst ontwikkeld genaamd merkbewaking.
Bij een EU-registratie zit de merkbewaking automatisch bij de registratie inbegrepen door de EU-instantie. Maces zendt de rechercherapporten van de EU-instantie naar u door, zodat u op de hoogte bent van eventuele inbreuk door latere merken. Bij een BeNeLux-registratie kunt u merkbewaking apart afnemen. U krijgt dan van Maces eens per maand een overzicht van latere merken die mogelijk inbreuk maken op uw merk. Latere merken worden automatisch via formules bekeken die door de BeneLux-instantie zijn bepaald. Kosten voor merkbewaking bij Maces zijn € 110,- per jaar.

Marketingonderzoek

Helaas kan er geen vaste prijs afgeven worden voor de onderzoeken die Maces kan uitvoeren. Dit komt omdat Maces graag het onderzoek afstemt op uw vragen en uw bedrijfsomvang/marktomvang.
Wel kan Maces u vooraf een offerte toesturen, als u Maces uw vraag toezendt. U kunt Maces vrijblijvend om een offerte vragen: info@maces.nl

Marketingdocumenten

Maces zou graag voor de meest gebruikte marketing-/ communicatiedocumenten een standaard prijs met u afspreken. Op dit moment is de vaste prijslijst hiervoor nog niet online beschikbaar. U kunt voor meer prijsinformatie even per e-mail (info@maces.nl) navraag doen.

  • Marketingplan (visie, doelstelling, weg er naartoe, actieplan)
  • Communicatieplan (wie, wanneer, welke middelen, welk doel)
  • Huisstijlhandboek (gebruik briefpapier, visitekaartjes, flyers en beurzen)